Categories
Ecoland Production

Cosmetice naturale, create cu pasiune

Trendul bio a luat amploare in ultimii ani in industria alimentara, dar si in cea cosmetica.

Doamnele si domnisoarele au inceput sa se informeze din ce in ce mai mult despre produsele cosmetice pe care le aleg pentru ingrijirea tenului si corpului, ca raspuns la aparitia frecventa a iritatiilor, eczemelor sau diverselor reactii adverse aparute pe piele.

Pasiunea pentru natura transformata in produse cosmetice bio

Povestea Ecoland Production a inceput la Botosani, din pasiunea pentru natura, agricultura si chimie a fondatorilor sai. Primul pas a fost obtinerea unor culturi ecologice proprii de plante medicinale si aromatice din zona Botosani. Apoi a urmat achizitia unor echipamente moderne necesare obtinerii uleiurilor esentiale de calitate, certificate ecologic.

Producerea uleiurilor esentiale a fost doar inceputul. Colaboratori farmacisti din tara s-au alaturat echipei Ecoland Production. Astfel au luat nastere produsele cosmetice create cu pasiune din uleiurile esentiale de sunatoare obtinute in laboratoarele propria.

Gama curenta cuprinde produse cosmetice (creme hidratante si pentru maini) ce au formule pe baza de uleiuri esentiale. Produsele sunt atent create de catre farmacistul specialist drd. Mihaela Alexandra Bogdan.

Zi de zi, echipa Ecoland Production lucreaza cu pasiune la dezvoltarea unor produse noi, incercand de fiecare data sa inteleaga si sa raspunda nevoilor consumatorilor sai.

Sfaturi de utilizare si beneficii ale cosmeticelor Ecoland

Crema hidratanta de maini cu ulei esential de lavanda se aplica ori de cate ori este nevoie, pe pielea curata. Masati usor pana cand intra in piele. Contine ingrediente 100% naturale, provenite din culturile ecologice proprii.

Crema hidratanta cu mix de uleiuri esentiale se aplica zilnic pe pielea curata, fata, decolteu, corp. Se maseaza usor pana la absorbtia in piele. Contine ingrediente provenite din culturi ecologice.

Produsele pot fi achizitionate din drogheria Ecoland Production din Botosani, Piata Revolutie 11, bloc E1 parter (langa Ecomed) sau de pe magazinul online https://ecoland-production.ro/ .

Arhiva articole