Categories
Ecoland Production

Maceratul si beneficiile lui pentru organism

Uleiurile vegetale Ecoland Production sunt obtinute prin macerarea plantelor provenite din culturile certificate ecologic proprii, in ulei vegetal de masline. Se aplica ori de cate ori este nevoie pe zonele care trebuie tratate prin masaj usor.

Care sunt beneficiile maceratului pentru organismul nostru?

Maceratul de galbenele este un agent anti-inflamator, anti-bacterian si antiseptic foarte puternic si este recomandat in hidratarea si calmarea epidermei. Se adreseaza unei multitudini de probleme ale pielii: dermatite, eczeme, eruptii cutanate, piele uscata sau iritata, herpes, picior de atlet, veruci, bataturi sau hemoroizi.

Maceratul de arnica are efect calmant si anti-inflamator si este recomandat tuturor tipurilor de piele.

Maceratul de sunatoare are proprietati antiinflamatoare, antimicotice, cicatrizante, actioneaza impotriva alergiilor, usturimii tenulu, eczemelor, arsurilor de orice tip, dar si a iritatiilor. Poate fi utilizat si in tratamentul sciaticii, durerilor reumatice, articulare avand excelente proprietati de vindecare a ranilor, vanatailor, arsurilor de gradu unu.

Produsele pot fi achizitionate din drogheria din Botosani amplasata in Piata Revolutiei, nr. 11 (langa Ecomed) ori online de pe https://ecoland-production.ro/ .

Arhiva postari